Απόκτηση θεματικών πακέτων της LEGO® Education για τον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League – Ευχαριστίες χορηγών

Πρόσφατα στο Σχολείο μας παραλάβαμε τα φετινά θεματικά πακέτα της LEGO® Education για τον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League (FLL). Με τα συγκεκριμένα πακέτα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής του Σχολείου μας στον διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FLL για το σχολικό έτος 2023-2024. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Φ15/ 133790/Δ2), το οποίο φέρνει σε επαφή παιδιά ηλικίας 4-16 με την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική μέσω διασκεδαστικής, συναρπαστικής, πρακτικής μάθησης. Τα παιδιά βιώνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία επίλυσης προβλημάτων μέσω ενός στρατηγικά κατευθυνόμενου, διεθνούς προγράμματος ρομποτικής, συμβάλλοντας στην προσπάθεια των σημερινών μαθητών και εκπαιδευτικών να χτίσουν από κοινού ένα καλύτερο αύριο.

Στο Σχολείο μας διαθέτουμε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό FLL. Ωστόσο, δεν είχαμε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους προκειμένου να προβούμε στην απόκτηση του φετινού θεματικού πακέτου της LEGO® Education για τον FLL. Η βοήθεια των χορηγών μας ήταν πολύτιμη στην επίτευξη του στόχου μας που ήταν η απόκτηση του σετ εξοπλισμού για τον FLL.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Αντωνίου, τα Ok! Anytime Markets και τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Eduact – Δράση για την Εκπαίδευση. Με αυτό τον τρόπο έγιναν αρωγοί ώστε οι μαθητές μας να καλλιεργήσουν δεξιότητες του 21ου αιώνα και να χτίσουν αυτοπεποίθηση σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς.

2

1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...