Προβολή κινηματογραφικής ταινίας στο Σχολείο μας

Το Σχολείο μας χώρος συνάντησης! Ένας χώρος, στον οποίο δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκπαιδευτικούς και γονείς, μέσα από την παρακολούθηση κινηματογραφικών ταινιών, να προβληματιστούν, να συζητήσουν, να συγκινηθούν, να απολαύσουν, να μοιραστούν συναισθήματα, σκέψεις, απόψεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η προβολή της ταινίας με τίτλο OVERCOMER, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης του Καινοτόμου Προγράμματος Προώθησης Θετικής Συμπεριφοράς με θέμα: «ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ – Καλλιέργεια και υιοθέτηση Βασικών Αξιών», ανέδειξε πολύ ισχυρά μηνύματα, όπως τη δύναμη της θέλησης, την πίστη, την ευγνωμοσύνη, τη συγχώρεση. Η ταινία προβλήθηκε ως μια προσπάθεια ενίσχυσης της αμφίδρομης σχέσης εκπαιδευτικών και γονιών, καλλιέργειας μιας κουλτούρας μάθησης και ψυχαγωγίας, ενθάρρυνσης της εξωστρέφειας του Σχολείου, ανάληψης πρωτοβουλίας ένωσης του Σχολείου με την οικογένεια.

Η δράση αποτελεί ένα ακόμα κομμάτι της κουλτούρας και του οράματος του Σχολείου να λειτουργήσει ως κοινωνία μάθησης για όλους όσοι εμπλέκονται στη μαθησιακή και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και ευελπιστεί να τονώσει το καλό κλίμα ανάμεσα σε δασκάλους και γονείς.

20240321 182458

20240321 182423

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...