Κάλαντα με γονείς στον Άγιο Αντώνιο και στη Σουρωτή και Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Μια αγαπημένη παράδοση του Σχολείου μας!

Κάλαντα με γονείς στον Άγιο Αντώνιο και στη Σουρωτή

Τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις, πιστοί στα ήθη και τις αξίες γεμίζουμε τους δρόμους του χωριού με τις χαρούμενες φωνούλες μας, περιμένοντας τη Γέννηση του Χριστού.

Μια κρύα νύχτα που οι συγχωριανοί μας μάς υποδέχονται με αγάπη, μοιραζόμαστε μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και συντοπίτες το φως από τα φαναράκια, τους ήχους των μουσικών οργάνων και τη λάμψη από τα χαμόγελα!

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα! Και του χρόνου!

ΚΑΛΑΝΤΑ7

Στολισμός και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου

Τα στολίδια κατασκευάστηκαν από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι συμμετέχουν στη δράση με τη σχολική χορωδία, τη μουσικό του σχολείου καθώς και γονείς που συνοδεύουν με μουσικά όργανα.

Στη δράση συμμετέχουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με κεντρικό ρόλο την κατασκευή και προώθηση εικαστικών κατασκευών, τοπικών σπιτικών προϊόντων και την παρασκευή κερασμάτων για όλους τους συντοπίτες. Εκπρόσωποι της Κοινότητας του Αγίου Αντωνίου με προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά, η χορωδία των ΚΑΠΗ Αγίου Αντωνίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Παναγία Σουμελά», γονείς και φίλοι του σχολείου, προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Και η νύχτα γεμίζει φως, φωνούλες, γεύσεις, χρώμα, κάλαντα και πολλή αγάπη, πολύ μοίρασμα!

316254731 515799440574184 6858258557934187363 n

Νιώθουμε πόσο σημαντικό είναι το Σχολείο να είναι ανοιχτό, να συνδέεται με εξωσχολικές εμπειρίες, να εμπλουτίζεται ως προς τη σχολική ζωή, να συμμετέχει σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της κοινότητας σε δράσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, γιορτές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...