Ανακοίνωση για τις εγγραφές στην Α΄ Δημοτικού (σχολικό έτος 2024-25)

Για τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α΄ Δημοτικού για το επόμενο σχολικό έτος (2024-2025) ανακοινώνονται τα εξής:

1. Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 01.01.2018 έως και 31.12.2018.

2. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

3. Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου για ραντεβού εγγραφής.

4. Θα προμηθευτείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από το Νηπιαγωγείο σας, στο οποίο έχουν ήδη σταλεί από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου.

5. Σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου εγγράφονται οι μαθητές/τριες που κατοικούν: (α) στους οικισμούς και την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Αντωνίου και του Μονοπηγάδου και (β) στη Σουρωτή εντός της περιοχής που ορίζεται από τις οδούς Κακριδή – Εθνικής Αντίστασης – Γράμμου Βίτσι – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Χρ. Λόλα και μέχρι τα όρια Σουρωτής – Αγίας Παρασκευής.    

        Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι τα παρακάτω:

α) Πιστοποιητικό Γέννησης (εκδίδεται από το Δημοτικό Σχολείο). Αν το παιδί έχει γεννηθεί σε άλλη χώρα, ο γονέας πρέπει να προσκομίσει ο ίδιος το Πιστοποιητικό Γέννησης μεταφρασμένο στα ελληνικά.

β) Βιβλιάριο Υγείας Μαθητή (το προσκομίζει ο γονέας στο Δημοτικό Σχολείο)

γ) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο του/της μαθητή/τριας). Μπορείτε να βρείτε το έντυπο εδώ. Σε περίπτωση που εκκρεμεί η επίσκεψη στον παιδίατρο, μπορείτε να προσκομίσετε το συμπληρωμένο ΑΔΥΜ μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς (2023-24).

δ) Αποδεικτικά έγγραφα διεύθυνσης κατοικίας (προσκομίζει ο γονέας λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος ή τηλεφώνου)

ε) Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (χορηγείται από το Νηπιαγωγείο)

στ) Αίτηση Εγγραφής (συμπληρώνεται από τον γονέα στο Δημοτικό Σχολείο)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αντωνίου στο τηλέφωνο 2396041394 και ώρες 08:30 έως 13:00.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...