Επίσκεψη παραολυμπιονίκη αθλητή στις Α΄ και ΣΤ΄ τάξεις

Φέτος, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, είχαμε τη μεγάλη τιμή “να πάρουμε συνέντευξη” από τον παραολυμπιονίκη στην άρση βαρών και πατέρα μαθητών του Σχολείου μας κ. Γκρέμη Μωυσιάδη!

Δεν μπορούμε μέσα σε λίγες προτάσεις να συνοψίσουμε όσα συζητήσαμε. Θα αναρτήσουμε αναλυτικά τη συνέντευξη των παιδιών. Μπορούμε μόνο να πούμε πως νιώσαμε βαθιά συγκίνηση που ακούσαμε από τον ίδιο τον κ. Μωυσιάδη την ιστορία του, ακούσαμε για τους αγώνες, για τις προπονήσεις και τη ζωή του. Τα παιδιά σκέφτηκαν καταπληκτικές ερωτήσεις και εμβάθυναν σε όλα τα επίπεδα. Ο κ. Μωυσιάδης απαντούσε πολύ άνετα σε ό,τι ήθελαν τα παιδιά, για το άθλημά του, τη ζωή του, την οικογένειά του και την αναπηρία.

Είμαστε σίγουροι πως στο πρόσωπό του τα παιδιά είδαν ένα πρότυπο και εμπνεύστηκαν από την πορεία του. Μακάρι να μπορέσουμε όλοι να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας αυτή τη δύναμη ψυχής για να παλεύουν στη ζωή τους!

Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια Μωυσιάδη και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας!
Τα μικρά δώρα που μπορέσαμε να δώσουμε εμείς, ως αντάλλαγμα για τη μεγάλη χαρά που είχαμε, ήταν μια κατασκευή με τους ολυμπιακούς κύκλους και ένα τραγούδι! Να ευχηθούμε “Πάντα να ανταμώνουμε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...